Pretendentų dėl žemės grąžinimo ar naudojamos asmeninio ūkio žemės įteisinimo bei gretimų žemės sklypų savininkų dėmesiui

2015-05-12

Informuojame, kad Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos 2015 m. gegužės 6 d. rašte Nr. 1SD-1277-(15.3.) pateiktu nurodymu yra sustabdomas visų (įskaitant ir pradėtus vykdyti) Nacionalinės žemės tarnybos užsakyti žemės reformos žemėtvarkos projektų ir jiems prilyginamų žemės sklypų rengimo ir įgyvendinimo darbų vykdymas, todėl toliau nebebus vykdomi (nors ir buvo išsiųsti pakvietimai) Nacionalinės žemės tarnybos užsakyti žemės sklypų kadastriniai matavimai dėl nuosavybės teisių į žemę atkūrimo ar naudojamos asmeninio ūkio žemės įteisinimo.
Atsiprašome Jūsų dėl (ne nuo Valstybės žemės fondo priklausančių priežasčių) susidariusios situacijos ir iškilusių nepatogumų.

Dėl išsamesnės informacijos, taip pat dėl kitų žemės reformos, žemėtvarkos, geodezijos, bei kitų sutartinių darbų atlikimo (kurie atliekami asmenų lėšomis ir kurie toliau vykdomi), prašome visus asmenis kreiptis į Valstybės žemės fondą adresu – Konstitucijos pr. 23-401, A korpusas, Vilnius, el. paštas info@vzf.lt, tel. (8 5) 262 3000 arba jo struktūrinius padalinius. Valstybės žemės fondo struktūrinių padalinių kontaktiniai duomenys nurodyti Valstybės žemės fondo interneto tinklapyje https://www.vzf.lt/struktura-ir-kontaktai/struktura/.