2021-01-07

Valstybės žemės fondas susitarė nuo šiol konstruktyviai bei glaudžiai bendradarbiauti su įmone UAB “Geo Expert”, visos šalies teritorijoje teikiančia geoinžinerines grunto tyrimų paslaugas.

Bendradarbiavimas mūsų Įmonei suteiks galimybę praplėsti mūsų jau esamiems bei potencialiems užsakovams teikiamų paslaugų sąrašą ir dar labiau patenkins į mus besikreipiančių fizinių bei juridinių asmenų poreikį, labai operatyviai bei kvalifikuotai visos šalies teritorijoje nuo šiol suteikiant jiems ne tik visas žemėtvarkos, geodezijos bei visų rūšių bei apimties teritorijų planavimo dokumentų rengimo, bet ir geoinžinerines grunto tyrimų paslaugas.

Esame įsitikinę, kad tai suteiks galimybę dar labiau padidinti mūsų Įminės teikiamų paslaugų apimtis ir užtikrins galimybę imtis dar žymiai ambicingesnių bei didesnių projektų įgyvendinimo, taip patenkinant visų į mus besikreipiančių šalies gyventojų bei įmonių ir bendrovių poreikius.

Tikimės, kad konstruktyviai bendradarbiaudami su naujais, dideles ambicijas turinčiais partneriais, galime auginti profesinę sėkmę kartu.

GeoExpert1 GeoExpert2